Balance test (droog bloed analyse)

 

                                                                              Laaggradige ontstekingen?…

 

Wat is dat?…

Veel mensen (maar ook dieren) hebben last van vage klachten zoals; (chronische) vermoeidheid, prikkelbaarheid, laag libido, depressie, huidklachten, gewrichtsklachten, vervelende kleine pijntjes, prestatie vermindering enzovoorts…..

Bij algemeen bloedonderzoek van huisarts of specialist blijkt er niets aan de hand te zijn.  Omdat bij dit onderzoek vaak  geen afwijkende waarden in het bloed worden gevonden.

Laaggradige ontstekingen zijn lastig te herkennen in het bloedbeeld. Ten eerste moet je weten naar welke waarden gekeken moet worden, ten tweede moet je weten hoe deze te interpreteren. De meeste huisartsen en specialisten zijn hier niet in thuis en zullen jou daarom niet de diagnose laaggradige ontsteking geven.

Het gaat om een milde ontsteking die nauwelijks in het bloed aantoonbaar is. Bij een laaggradige ontsteking is het immuunsysteem continue een beetje geactiveerd. Het lichaam heeft een strategie om er voor te zorgen dat ziekteverwekkers zich slecht kunnen vermenigvuldigen. Het lichaam vecht dus continue tegen indringers, en dat kost energie !!.

De oorzaak van laaggradige ontstekingen is te wijten aan ons vetzurenbalans. Veroorzaakt door onze westerse levensstijl, chronische stress, gifstoffen en ongezonde voeding. 

Resultaten tonen aan dat 95% van de mensen een groot risico op gezondheidsproblemen oploopt door:

 • Disbalans omega 3 en omega 6 verhouding
 • Te laag omega 3 niveau
 • Onvoldoende polyfynolen uit onze voeding
 • Tekort aan vitaminen D3

 

Darm problematiek

Als voorbeeld neem ik even de darmwand. Het is inmiddels algemeen bekend dat gezonde darmen uiterst belangrijk zijn voor de algehele gezondheid. Laaggradige ontstekingen kunnen er voor zorgen dat de darmwand gaat lekken. Resten van ziekmakende bacteriën kunnen zo vanuit de ontlasting in de bloedbanen terecht komen. Als er continue ziekteverwekkers in het bloed aanwezig zijn dan blijft het immuunsysteem continue geactiveerd.

Een disbalans in het vetzurenprofiel lijdt tot VAGE klachten wat uiteindelijk kan leiden tot CHRONISCHE welvaart klachten zoals;

 • – Hart en vaat ziekten
 • – Long ziekten   
 • – Stofwisseling ziekten
 • Overgewicht
 • – Auto-immuun ziekten
 • – Diabetes
 • – Gewricht en bot ziekten
 • – Neurologische aandoeningen

Laaggradige ontsteking is te diagnosticeren door middel van de Balance test waarvan wetenschappelijk bewezen is dat deze net zo nauwkeurig is als een veneus bloedmonster. Dit is een zogenaamd droog bloed analyse waarbij 2 druppels bloed door middel van een vingerprikje wordt afgenomen op filterpapier. Dit wordt opgestuurd en geanalyseerd in ons onafhankelijk laboratorium. Deze Balance test meet specifieke waardes van laaggradige ontsteking die een bedreiging vormt voor de gezondheid. De waardes zijn doorgaans binnen 14 dagen bekend.

Bij afwijkende waardes kan vervolgens vrij simpel en gericht een plan opgesteld worden om er voor te zorgen dat u (of uw dier) snel en effectief vrij bent van laaggradige ontstekingen.

Ik houd mij bezig met het verbeteren van mensen en dierenlevens. Met trots durf ik inmiddels te zeggen dat ik groot verschil kan maken als het gaat om het verbeteren van uw levenskwaliteit en dat van uw dier. 

Voor meer informatie over de bloed test, product informatie of het plaatsen van een bestelling zie https://www.zinzino.com/2007454348/NL/nl-NL

 

 

 

Belangrijk!

Uw arts is de eerst verantwoordelijke in de gezondheidszorg. Een consult bij bio-balans kan nooit een (dieren)arts vervangen. Bio-balans staat open voor samenwerking met reguliere artsen.

 

What do you want to do ?

New mail

Visits: 1026