Informatie energetisch genezen

 

Energetisch genezen, wat is dit nu eigenlijk?

Nu is het idee dat een “veld” energie regelt en geneest misschien nieuw voor je?. Maar het is niet nieuw en het is geen ‘nieuw tijdperk’. In de wereld van de natuurkunde is het bekend. De beroemde wetenschapper Albert Einstein zei: “Het veld is het enige bestuursorgaan van het deeltje [materie of materiaal].”

Als je in de spiegel kijkt (of naar je paard) zie je een lichaam dat er heel fysiek uitziet “zeer degelijk” Iets dat eruit ziet als stukjes en beetjes in elkaar gezet. Bij het zoeken naar gezondheidsoplossingen zijn deze “stukjes en beetjes” meestal waar medicijnen en voeding mee te maken hebben. Ze bieden oplossingen op basis van chemie. Maar als je dieper kijkt zijn mens en dier volledig gemaakt van energie.

De beweging van deze energie is wat bepaalt hoe alles in het lichaam samenkomt en hoe alles werkt, het is het fundament van chemie. Als er problemen zijn in de stroom van energie dan breekt chemie af en worden we ziek en moe. Erger nog… als je alleen een chemische oplossing voor een energieprobleem levert krijg je op zijn best alleen een tijdelijke oplossing.

De juiste stroom van energie moet worden hersteld als je een antwoord/oplossing wilt dat blijvend is. Dit is de reden waarom de wetenschap van bio-energetica (NES) gaat over het detecteren en corrigeren van energie in levende systemen. De oorzaak achterhalen van uitputting, ziekten en onwel voelen. Bio-energetica gaat specifiek op zoek naar diepere antwoorden binnen het lichaamsveld.

Nu weet je waarschijnlijk dat elektronische apparaten elektromagnetische velden produceren en dat deze velden een effect op ons lichaam kunnen hebben? dit is de reden waarom veel mensen zich zorgen maken over overmatig gebruik van bijvoorbeeld mobiele telefoons. Velden veranderen letterlijk de energiestroom.

De communicerende velden binnen het lichamelijk systeem bevat niet alleen informatie over alle energie in het lichaam, het is ook een middel voor communicatie tussen alle energie met onze grotere omgeving. Als gevolg hiervan is het lichaamsveld een besturingssysteem voor de energie die alle activiteit van het lichaam aandrijft. Dus terwijl het lichaam andere controlesystemen heeft zoals het zenuwstelsel en het endocriene systeem, drijft het lichaamsveld deze uiteindelijk allemaal waardoor het het hoofdcontrolesysteem wordt. Steun dit, en je steunt alles over de gezondheid, het welzijn en de vitaliteit van het lichaam!.

Je kunt je gewoon blijven concentreren op de ondersteuning van de chemie van het lichaam met voeding (nog steeds belangrijk!) of supplementen. Of je kunt proberen systemen met medicijnen te onderdrukken (die waarschijnlijk weer andere problemen veroorzaken). Waarom zou je bij chemie blijven als je de oorzaak van een goede gezondheid kunt bereiken en diepere, duurzamere oplossingen kunt ondersteunen?

Herstel het lichaamsveld en je herstelt het onderliggende controlesysteem van alles. Van je organen en systemen tot in je cellen en DNA. Dit controlesysteem werkt op resonantie communicatie die vervormd kan raken door gifstoffen, ziekteverwekkers en zelfs emotionele stress en trauma’s. Deze moeten worden opgelost en de communicatie moet worden hersteld, en dit gebeurt door de juiste resonantie (of wat we ‘informatie’ noemen) terug te brengen in het lichaamsveld.

 

Hoe werkt NES met de informatie van het lichaam?

Het NES BioEnergetiX WellNES-systeem is ontworpen om een ​​verandering in de energie van het lichaam te lezen, ermee te communiceren en deze te stimuleren.

Het doet dit op verschillende manieren, maar primair gebruiken we de miHealth om te communiceren met het deel van het lichaam waarop het is geplaatst, door zwakke elektrische signalen naar de plek te sturen, en dan ‘luistert’ het naar de reactie van het lichaam op basis van die signalen .

De huid is een ongelooflijke indicator van wat eronder gebeurt, plus het heeft een magnetische kwaliteit. Dus overal waar de energiestroom wordt geblokkeerd of een ander probleem, wordt de huid in dat gebied magnetischer of plakkeriger, wat wordt gedetecteerd door de miHealth. Terwijl dat specifieke gebied wordt gestimuleerd, zal de magnetische kwaliteit van het lichaam beginnen te veranderen, wat aan het apparaat aangeeft wanneer het lichaam heeft gereageerd en zijn genezingsreactie heeft gecreëerd.

Een andere manier om hiernaar te kijken is dat cellen een elektrisch potentiaal hebben. Zieke, vermoeide en slecht functionerende cellen hebben een laag elektrisch potentieel en dit is wat als magnetische of plakkerige kwaliteit op de huid komt.

Door energie terug te brengen naar het specifieke gebied in kwestie, kan de miHealth vervolgens het elektrisch potentieel van die cellen verhogen, waardoor ze na verloop van tijd weer hun normale, optimale werking krijgen. Dit stimuleert ook het zenuwstelsel en stuurt een signaal naar de hersenen om middelen naar dat specifieke deel van het lichaam te sturen als onderdeel van de natuurlijke genezingsreactie.

In essentie herstelt de miHealth de energie-efficiëntie van het lichaam door gebruik te maken van specifieke frequenties die het energieverbruik synchroniseren, op basis van de specifieke frequenties die we hebben toegewezen aan elk orgaan, systeem en subsysteem van het lichaam. Dit resulteert in een beter welzijn.

 

 

Belangrijk!

Uw (dieren)arts is de eerst verantwoordelijke in de gezondheidszorg. Een consult bij bio-balans kan nooit een (dieren)arts vervangen. Bio-balans staat open voor samenwerking met reguliere artsen.

Visits: 1470